درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 25 مهر 1405

کد: 474982 | 25 مهر 1405 ساعت 12:07

حضور رییس روابط عمومی شرکت گاز استان گلستان در چهل‌ویکمین نشست هم‌اندیشی رؤسای روابط عمومی صنعت گاز کشور 

در این نشست بر تقویت اعتماد عمومی و فرهنگ‌سازی مصرف بهینه، محور مأموریت روابط عمومی‌های صنعت گاز تاکید شد .
حضور رییس روابط عمومی شرکت گاز استان گلستان در چهل‌ویکمین نشست هم‌اندیشی رؤسای روابط عمومی صنعت گاز کشور 


چهل‌ویکمین نشست هم‌اندیشی روسای روابط عمومی صنعت گاز کشور، امروز چهارشنبه ۲۲ مهرماه، به میزبانی شرکت گاز استان تهران پایتخت ایران برگزار شد و در این نشست، سعید توکلی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، بر اهمیت اطلاع‌رسانی شفاف، تبیین تلاش‌های صنعت گاز و تقویت ارتباط با افکار عمومی تأکید کرد.

 به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان گلستان ، سعید توکلی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در این نشست با اشاره به نقش راهبردی گاز در توسعه صنعتی، رفاه اجتماعی و امنیت کشور اظهار کرد: گاز، ستون فقرات توسعه صنعتی و رفاه اجتماعی کشور است و اگر نتوانیم این انرژی را به‌صورت پایدار به مشترکین برسانیم، صنعت، رفاه اجتماعی و حتی امنیت کشور تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به وابستگی گسترده کشور به گاز افزود: وابستگی گسترده‌ای که به گاز در کشور ایجاد شده است، اهمیت تأمین پایدار این انرژی و مسئولیت فعالان این صنعت را چندین برابر کرده است.



عکس خوانده نمی‌شود